Goedkoopste Simonly wijzer

Online boeken van hotels wordt steeds populairder op de smartphone

Deel artikel

Online boeken van hotels wordt steeds populairder op de smartphone
De smartphone vervangt steeds vaker onze computer. Logisch want we hebben onze telefoon vaak wel bij de hand. Het is dus gewoon makkelijk om even via je telefoon iets te bestellen. De laatste jaren is het steeds populairder geworden om zelfs je vakantie te boeken via je mobiele telefoon. Je kan zo lekker lui vanaf de bank of zelfs in bed nog een accommodatie boeken. Er zijn hiervoor speciale apps te downloaden, maar je kan ook online vergelijken via speciale vergelijkingssites. Binnen een paar tappen met je vingers zie je direct de laatste hotelaanbiedingen.

Direct de verschillende hotels naast elkaar leggen
Via je smartphone kan je dankzij multitasken nog beter de verschillende hotels naast elkaar leggen. Je opent ze direct in de app en legt ze naast elkaar. Als je samen met vrienden op vakantie gaat kan je direct Whatsapp gebruiken om te vergelijken. In de groepsapp stuur je meteen een link door van een goedkoop hotel dat je gevonden hebt. Je kan ook meteen de locatie doorsturen zodat je vrienden weten waar ze heen moeten rijden. Dit maakt samen een vakantie boeken ideaal!

Onderweg nog even een hotel boeken
Online boeken is ideaal omdat het echt overal kan. Stel je voor je maakt een mooie roadtrip naar het buitenland. Binnen kort tijdsbestek kom je erachter dat de locatie waar je van plan was om heen te gaan toch niet echt bij je past. Via je mobiel kan je soms nog je oude hotel gratis annuleren en omboeken voor een nieuwe accommodatie. Voor je het weet overnacht je in een luxe hotel aan de Costa Blanca. Onderweg kan je eenvoudig switchen van hotel en een overnachting boeken. Of je kan pas onderweg bepalen waar je bent.

Alle aanbiedingen op een rij
Nog een voordeel is dat je via je smartphone ook direct alle aanbiedingen kan inzien. Via speciale websites krijg je direct de top 10 met leukste aanbiedingen te zien. Je ziet meten welke je wel of niet kan boeken. Binnen een paar klikken heb je een aanbieding geboekt. Via je mobiel heb je een mooi overzicht van alle aanbiedingen. Je kan meteen zien welk hotel bij jouw op de route ligt om te boeken.

Met een sim only ben je zelfs in het buitenland beschikbaar
Heb jij een sim only abonnement op je smartphone? Dat is dan mooi meegenomen want in Europa kan je sinds kort je bundel binnen de EU gebruiken. Je kan zo je eigen databundel gebruiken om onderweg een hotel te boeken. Dit maakt boeken via je smartphone nog populairder dan ooit tevoren. Ben je van plan binnenkort een lange trektocht door Europa te maken? Neem een bundel en je bent op de hoogte van de laatste aanbiedingen zelfs als je onderweg bent. Maak gerust gebruik van jouw gratis internet en boek onderweg nog een leuk hotel waar je graag wil overnachten. Voor je het weet verblijf je op een mooie plek in het buitenland dankzij een scherpe aanbieding.

Gerelateerd nieuws

Sim Only

Sim only met internet bij Ben

Iedereen kent Ben van de uitgesproken reclames op tv. Ben was voorheen één van de groostte telefoon verkopers van Nederland. Tegenwoordig houd Ben zich voornamelijk

Internet

Onbeperkt internet op je mobiel

Internet op je mobiele telefoon is een hot item. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel de mogelijkheid om op je mobiel internet te gebruiken. Wanneer er