Alles in één pakket

 Alles in één pakket

Voor een abonnement met internet, digitale televisie en bellen in één worden meerdere termen gebruikt. Veel voorkomende termen zijn een 3-in-1 pakket en een tripple play pakket. De meeste providers bieden het pakket aan onder de naam alles in één pakket. Er zijn zelfs zogenoemde 4-in-1 pakketten waarbij naast vaste telefonie ook mobiele telefonie wordt aangeboden, deze pakketten vallen ook onder de noemer alles in één. Het grootste voordeel van een alles in één pakket, is dat het pakket vaak voordeliger is dan wanneer u losse diensten afsluit bij verschillende providers. U ontvangt de verschillende diensten van een vaste provider voor slechts één maandprijs. U ontvangt ook slechts één factuur in plaats van verschillende facturen van verschillende providers. Dit maakt het ook een stuk overzichtelijker. Een ander voordeel is dat de provider waar u het pakket afsluit ook uw enige aanspreekpunt is. U kunt voor problemen of vragen over alle diensten bij dat ene aanspreekpunt terecht of internet vergelijken.

Providers en pakketten

Providers die in Nederland alles in één pakketten aanbieden zijn onder andere KPN, Tele2, Telfort, Ziggo, XS4ALL, Stipte en Online.nl. De pakketten van verschillende providers kunnen ook van elkaar verschillen. Er zijn de zogenaamde 2-in-1 pakketten met internet en digitale televisie, deze zijn geschikt voor personen die geen gebruik maken van vaste telefonie. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een abonnement met internet en telefonie, wanneer u bijvoorbeeld al een digitale televisie abonnement heeft afgesloten en hier tevreden mee bent. Het is echter wel voordeliger om alle diensten in één pakket af te nemen, de aanbieder biedt vaak kortingen op de maandprijs en ook ontvangt u slechts 1 factuur.

De inhoud van de verschillende verbindingen kan ook verschillen. U kiest onder andere voor het soort internetverbinding waar u gebruik van wenst te maken, het digitale televisie pakket met het aantal en soorten zenders dat u wenst en de hoeveelheid belminuten dat u nodig heeft.

Alles in één pakketten vergelijken

Wanneer u weet waar uw alles in één pakket precies uit moet bestaan, doet u er verstandig aan om de verschillende pakketten van verschillende providers met elkaar te vergelijken. Het vergelijken van de verschillende pakketten met elkaar, zorgt ervoor dat u uiteindelijk tot het meest voordelige pakket komt om aan te schaffen. Hiermee bespaart u enorm veel geld, het is dus raadzaam om internet tv vergelijken bij diverse providers. Het is echter ook mogelijk om de pakketten met elkaar te vergelijken door middel van een vergelijkingstool die u op verschillende websites vindt. Er wordt een overzicht gegeven van verschillende pakketten die aan u wensen voldoet wanneer u door middel van filters uw voorkeuren heeft aangegeven. Het is dan slechts nog een kwestie van prijzen met elkaar vergelijken. In veel gevallen bieden providers leuke kortingen of extra’s wanneer u overstapt en nieuwe klant wordt. Ieder voordeel is mooi meegenomen en vergelijken kan dus nooit kwaad!

Leave a comment